Handelsbetingelser

Nøgler: Ved leje af værelse eller lejlighed udleveres en systemnøgle. Bortkomne nøgler erstattes med 500 kr. plus moms.

Slutrengøring: Ved leje af lejlighed sørger man selv for rengøringen. Slutrengøring kan tilkøbes for 500 kr. plus moms.

Levering: Vi leverer og bliver hos jer en halv time og hjælper med opsætning/anretning. Yderligere assistance kan tilkøbes for 475 kr. + moms. pr. time.

Evt. lånt service tilbageleveres rengjort til vores køkken senest 2 dage efter arrangementet.

Reservationsgebyr: Ved bestilling af arrangement i - eller ud af huset, betales et reservationsgebyr på 2500 kr. Dette beløb fratrækkes endelig faktura når dagen er omme og alle drikkevarer m.m er talt op.

Ved afbestilling af arrangement refunderes det indbetalte reservationsgebyr ikke.

Afbestillingsforsikring til weekendophold eller bondegårdsferie koster 10% af opholdets værdi. Afbestilles der inden 30 dage før ankomst refunderes hele opholdets værdi, minus afbestillingsforsikringen. Afbestilles der inden 14 dage før ankomst refunderes 75% af det indbetalte beløb minus afbestillingsforsikringen. Ingen refundering ved senere afbestilling.

Betaling: Ved betaling med kreditkort pålægges 3%. Der kan betales med Mobilepay og kontant. Vi efterfakturerer kun til erhverv. Ved selskaber og arrangementer ud af huset og bondegårdsferier, sker betalingen ved bestillingen via bank. Ved bestilling sender vi en bekræftelse/faktura på mail, herefter er der 8 dages betalingsfrist, hvorefter reservationen er endelig bekræftet.


Kulinariske Kildegaarden har opnået støtte  gennem Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne, LAG-SØM (http://www.lag-soem.dk). Støtten omfatter opførelse af et industrikøkken og en ferielejlighed i 2016.Og støtte til et udendørsområde til gæsterne samt endnu en ferielejlighed i 2020. Formålet med støtten er udvikling i fødevareturisme og erhverv.

farve 1 uk